Hamerspel

Hamerspel

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Pret voor 4 met het hamerspel

Het hamerspel is een echt Oud Hollands gezelschapsspel. Dit spel dient altijd met 4 spelers te worden gespeeld. Dat maakt het mogelijk om het spel ook tactisch te spelen. Met 4 spelers kun je bij het hamerspel namelijk allemaal voor jezelf spelen, je kunt 2 tegen 2 spelen. Of je kunt proberen met 3 spelers de 4e speler als eerste af te laten gaan. Spreek dus van tevoren goed af of er samengewerkt mag worden tijdens het hamerspel!

Hoe werkt het hamerspel?

Alle spelers plaatsen de hamertjes onder de beugels. Laat de houten kogel los in het midden van het speelveld. Probeer nu de kogel bij een van de spelers in het doel te slaan. Wanneer je het doel verdedigt of aanvalt dient de hamer onder de beugel blijven. Voor elke keer dat je een kogel in het doel laatmoet je het houten stokje een plaats te verzetten. Zodra bij een speler het einde is bereikt mag deze niet langer met zijn hamer deelnemen aan het hamerspel. Een speler die af is mag alleen nog zijn eigen doel verdedigen met zijn handen onder de beugels.

De leukste spellen huren? Withagen-attractieverhuur!

Veel kinderen kennen de spellen die vroeger gespeeld werden niet. Ons assortiment oud hollandse spellen biedt dan ook een ruime keuze aan spellen die kinderen een unieke ervaring zullen beleven. U kunt een volledig pakket huren of zelf kiezen welke spellen u het leukst vindt. Kies uit bekende klassiekers of bijna vergeten spellen zoals alle negen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

70

Breedte in cm

75

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

76 x 76 x 15 cm

Transport Gewicht

9,35 cm

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding