Voeldoos

Voeldoos

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.31 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Durf jij je hand in de voeldoos te steken?

Ra, ra, ra wat is dat? Bij de voeldoos is het natuurlijk een groot raadsel wat er in de zwarte zak gestopt is. De spelleider plaatst een voorwerp in de zak en laat de speler met zijn hand voelen. Binnen een minuut moet de speler raden wat er in de zak zit. Als je het raadt, scoor je een punt. Doe dit om beurten; wie het de meeste keren goed raadt is de winnaar.

De voeldoos als leermiddel

De voeldoos is ook een handig hulpmiddel om kinderen spelenderwijs iets te leren. Zo kun je bijvoorbeeld diverse vruchten of noten in de voeldoos stoppen. Vooraf krijgen kinderen alle mogelijkheden te zien en door in de voeldoos te voelen moeten ze raden welke vrucht er in de voeldoos zit.

Huur de leukste oud-Hollandse spellen

Bij Withagen-attractieverhuur huur je eenvoudig de leukste oud-Hollandse spellen. Op onze website kun je tientallen van deze spellen terugvinden. Veel spellen zijn voor de huidige generatie nog onbekend en des te leuker om te spelen. Heb je wel eens het spel rattenval gespeeld? Of waag een gokje en laat je schijf naar beneden vallen in het spel plinko. Dankzij Withagen-attractieverhuur kun je deze spellen nu overal spelen waar je maar wilt!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

30

Breedte in cm

19

Hoogte in cm

16

Afmeting transport L x B x H

30 x 19 x 16 cm 30 cm

Transport Gewicht

1,4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Bibber clownBlikgooien