Blikgooien

Blikgooien

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.32 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Blikgooien huren

Bij blikken gooien denken de meeste mensen aan een stapel met blikken die je moet omgooien met een bal. Dit spel zie je ook vaak op kermissen en braderieen. Daar kun je door alle blikken om te gooien leuke prijzen winnen. Maar bij Withagen-attractieverhuur huur je een ander soort blikgooien spel.

Gooi de bal in de blikken!

Bij dit leuke oud-Hollandse spel moet je de bal proberen in de blikken te gooien. Er zijn verschillende maten blikken verdeeld op een speelbord. Handigheid en goede ogen zijn een must om de balletjes in de bussen te werpen. De bussen hebben ook nog eens verschillende punten. Spreekt een afstand af en het aantal beurten en je kunt gaan blikgooien. Wordt jij de winnaar van het blikgooien?

Oud-Hollandse spellen huren

Oud-Hollandse spellen zijn er natuurlijk voor iedereen. Jong en oud kunnen aan de slag met deze leuke spellen. En ook mensen die niet uit Holland komen of zelfs niet in Nederland wonen kunnen oud-Hollandse spellen spelen. Want bij een spel als bierfles vissen kan iedereen meedoen. Ook minderjarigen. En ook in Vlaanderen zullen oud-Hollandse spellen goed scoren op feesten en evenementen. Een spelletje spelen blijft tenslotte een van de leukste activiteiten om samen met andere bezoekers te doen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

30

Breedte in cm

26

Hoogte in cm

17

Afmeting transport L x B x H

30 x 26 x 17 30 cm

Transport Gewicht

1,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
VoeldoosBierfles vissen