Trekbal

Trekbal

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.09 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Trekbal huren bij Withagen-attractieverhuur

Trekbal is een van de leuke oud-Hollandse spellen die je bij Withagen-attractieverhuur kunt huren. Als je op zoek bent naar een leuk spel dat wat rust en beheersing vereist dan is trekbal een spel dat je absoluut leuk gaat vinden. Trekbal is spannend omdat het heel snel mis kan gaan maar ook een spel dat je snel kunt leren door het een paar keer te oefenen.

Hoe speel je trekbal?

Je speelt het trekbal spel door een biljartbal over twee stokken te rollen. Plaats om te beginnen de de bal achter op beide stokken die naast elkaar liggen. Door de stokken langzaam uit elkaar te trekken gaat de bal rollen. Probeer nu de biljartbal boven het gat met de meeste punten stil te houden en in het gat te laten vallen. Iedere speler speelt drie keer. Degene die dan de meeste punten heeft is de winnaar.

Samen de bal sturen

Bij trekbal speel je om beurten. Maar in ons assortiment zijn ook erg leuke spellen waarbij je samen moet werken om de bal de juiste kant op te krijgen. Probeer samen maar eens de bal door het mega doolhof te loodsen. Of bouw een zo hoog mogelijke toren met het octopus spel.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

95

Breedte in cm

45

Hoogte in cm

22

Afmeting transport L x B x H

95 x 45 x 22 cm

Transport Gewicht

6,7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
SpiegelschrijvenBibberspiraal