Biertol donker van kleur

Biertol donker van kleur

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.25 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Oud Hollands spelplezier

Met het biertol spel beleeft u ouderwets plezier. Biertol of tollenbord is een spel dat gespeeld wordt met een rond houten speelbord en een tol. Op het biertol speelbord zitten holletjes met cijfers er bij, er zijn ook nog extra gaten in de hoeken. Om beurten probeer je met de tol balletjes in de gaten te stoten. Wie de meeste punten kan halen is de winnaar.

Puntentelling biertol spel

Om de winnaar te worden bij het biertol spel moet je niet alleen de meeste balletjes in de gaten krijgen, de kleur is ook van belang. Blauw levert dubbele punten terwijl rood strafpunten oplevert! Bij een score van 100 of hoger telt deze alleen als beide groene kogeltjes punten opleveren.

Draai de tol !

Een draaitol blijft fascinerend om naar te kijken. Hoe lang kan de tol blijven draaien en blijft hij ook draaien als de tol iets raakt? Laat de tol maar eens hard draaien in de tolbak en kijk of de tol alle kegeltjes kan omgooien. Gooi je echter liever zelf alles om dan kun je in plaats van de biertol huren beter blikgooien huren.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Diameter in cm

28

Hoogte in cm

3

Afmeting transport L x B x H

45 x 32 x 15 cm

Transport Gewicht

3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
VangbakOp en Neer