Tolbak wit

Tolbak wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.34 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoe speel je met de tolbak?

Het tolbak spel is een oud-Hollands spel. Hoewel het vroeger bij bijna iedereen bekend was weet bijna niemand nu hoe het tolbak spel werkt. Om het spel te spelen plaats je de staafjes in de tolbak op de aangegeven plaatsen. Vervolgens laat je de tol een afgesproken aantal beurten rondtollen en probeer je binnen het afgesproken aantal draaibeurten zoveel mogelijk staafjes omver te krijgen. Laat de tol om beurten tollen en tel jouw punten bij elkaar op. Wie haalt de meeste punten bij dit leuke oud-Hollandse spel?

Tolbak huren?

Voor wie eens een ander spel wil proberen en kiest voor een tolbak huren hebben wij het heel makkelijk gemaakt. Een tolbak afhalen kan bij ons in Bergen op Zoom. Woon je wat verder of heb je het druk dan is een tolbak bezorgen ook mogelijk. Bij de tolbak geven we ook de spelregels mee en helpen we het spel in de auto te leggen als u ervoor kiest om de tolbak op te halen.

Attracties en springkussens, maar ook spellen huren!

Bij Withagen-attractieverhuur kun je naast o.a. stormbanen en kermisattracties ook de leukste spelletjes huren. Combineer de tolbak bijvoorbeeld met het leuke spel knikkerspel of het neusring vangen. Spelletjes waar je misschien nog nooit van hebt gehorrd maar die je na 1 keer spelen ook zeker niet meer vergeet! Het is ook mogelijk om een compleet spellenpakket te huren. Met een spellenpakket huur je een aantal spellen zodat je met meer kinderen tegelijk kunt spelen en meer afwisseling hebt. Bovendien krijg je een leuke korting bij het huren van een spellenpakket. Zie voor meer informatie onze prijslijst.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

68

Breedte in cm

53

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

68 x 53 x 10 cm

Transport Gewicht

3,9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Bierfles vissenknikkerspel clown