Neusring vangen

Neusring vangen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.58 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Kendama met een ring

Het neusring vangen is een spel dat niet zo bekend is. Bekender is het spel waarbij je een bal aan een touwtje moet opvangen op een pin. Het neusring vangen lijk wel wat op dit kendama spel maar wordt gespeeld met een ring in plaats van een bal. Het neusring vangen is dus in feite de oud-Hollandse variant op het kendama spel.

Hoe speel je het neusring vangen?

Om neusring vangen te spelen neem je de clown met de lange neus in de hand. Jeslingert het touw en de ring omhoog door het handvat te bewegen en probeert de ring met één beweging rond om de neus te krijgen. Door het aantal beurten af te spreken, bepaalt u de punten. Lukt het in 1 keer scoor je 3 punten; in 2 keer dan krijg je 2 punten; lukt het in 3 keer krijg je 1 punt en bij 4 poningen of meer levert het 0 punten op.

Behendigheid en oud-Hollandse spellen

Bij het neusring vangen is een goede hand oog coördinatie van belang. Maar er zijn veel meer oud-Hollandse spellen waar iemand die behendig is een goed kans maakt om te winnen. Probeer het maar een en huur bijvoorbeeld ratten meppen of ringwerpen om iedereen te laten zien dat jij een goed reactievermogen hebt en de winnaar wordt van al deze leuke spellen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

56

Breedte in cm

42

Hoogte in cm

3

Afmeting transport L x B x H

56 x 42 x 3 cm

Transport Gewicht

0,45 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Dopjes trekbiljartGolfbak