Ratten meppen

Ratten meppen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.40 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ratten meppen huren

Niemand wil natuurlijk ratten op zijn feest of evenement hebben. Maar met het oud-Hollandse spel ratten meppen zorgen de ratten juist voor extra plezier op jouw evenement! Laat bezoekers het spel spelen of daag je vrienden uit voor een potje en toon ze hoe goed jouw reactievermogen is. Dit leuke spel is geschikt voor jong en oud dus ook ideaal op een familiefeest.

Hoe moet je ratten meppen?

Ratten meppen is een spel dat je met 2 personen speelt. Een persoon is de rat en de andere persoon is de mepper. Plaats in de rattenglijbaan een rat en laat hem los. Degene die de mepper vast heeft probeert de rat op zijn lijf te meppen. Je kan alleen punten behalen als je de ratten op hun lijf mept. Daarnaast is het spelersveld in verschillende punten verdeeld. Hoe sneller je de rat mept hoe meer punten je haalt!

Huur een spellenpakket

Ben je op zoek naar leuke oud-Hollandse spellen om met een groep kinderen te spelen? Je kunt eenvoudig losse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur maar wil je extra voordelig huren en een groot aanbod aan oud-Hollandse spellen op je evenemnent dan hebben wij ook speciale voordeelpakketten. Je vindt ze in de prijslijst op de laatste pagina’s.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

125

Breedte in cm

15

Hoogte in cm

123

Afmeting transport L x B x H

135 x 24 x 8 cm

Transport Gewicht

2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Poortjes BiljartKnikkerbak