Poortjes Biljart

Poortjes Biljart

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.39 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een leuk biljartspel

Biljarten is niet iets waar je aan denkt bij een leuk spel voor kinderen. Maar met dit bijzondere biljartspel zullen jong en oud zich kunnen vermaken. Je hoeft niet te kunnen biljarten om dit spel tot een succes te kunnen brengen, iedereen kan een geweldige stoot maken met deze keu die speciaal hoort bij poortjes biljart.

Hoe werkt poortjes biljart?

Het poortjes biljart spel speel je niet op een biljarttafel maar op een bijzondere biljartbak. Leg de biljartbal op de rode stip en probeer de 5 ballen een voor een door de poortjes te spelen. Hoe verder de bal door de poortjes gaat hoe meer punten de gaten waard zijn. Wie kan de meesten punten scoren????

Biljarten, golfen en nog tal van oud-Hollandse spellen

Of je nu graag op jouw evenement of feest een partijtje wilt biljarten op het rond biljart of je swing wilt laten zien bij de golfbak met de oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur is er voor iedereen en voor elk evenement een leuk spel te huren. Of kies voor een compleet spellenpakket. Kijk in de prijslijst voor spellenpakketten met korting.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

123

Breedte in cm

17

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

123 x 17 x 10 cm

Transport Gewicht

2,7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Mini Kop van JutRatten meppen