Rond Biljart

Rond Biljart

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.51 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Biljart op een aparte biljarttafel

Zoals je al gelijk aan de vorm van deze biljarttafel ziet is dit een nieuwe vorm van biljarten. Je hebt bij dit biljartspel een biljarttafel met aan het uiteinde een draaiende schijf met 5 verschillende pool mogelijkheden. Uiteraard gebruik je wel een keu en een biljartbal.

Hoe speel je rond biljart?

De bedoeling van het spel bij rond biljart is om de bal in de rode hole te stoten. Men kan vijf keer per speler spelen. Na elke stoot wordt de schijf doorgedraaid. Weet jij elke beurt je bal in een van de rode gaten op de ronde biljarttafel te stoten? Dan word jij vast de winnaar van het rond biljart spel!

Oud-Hollandse spellen, niet ouderwets!

Mensen denken vaak dat oud-Hollandse spellen ouderwets zijn en niet meer voor de kinderen van nu. Het tegendeel is waar. De oud-Hollandse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur betekent dat iedereen zich kan klaarmaken voor een spannende strijd en een gezellige tijd. Speel samen bijvoorbeeld op de langwerpige tolbak of test je beheersing bij het molensteen spel.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

145

Breedte in cm

64

Hoogte in cm

5

Afmeting transport L x B x H

145 x 64 x 5 cm

Transport Gewicht

6,2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
MolensteenCurling