Molensteen

Molensteen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.50 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het molensteen spel

In een molen vind je de molensteen om het graan te malen. Maar bij het molensteeen spel is de molensteen een stuk kleiner en hoef je er ook geen graan mee te malen. Molensteen is een leuk oud-Hollands spel en wordt ook wel wielerrolspel genoemd.

Hoe speel je het molensteen spel?

De molensteen zit vast aan een houten as. Deze leg je op de molensteen speelbak zoat de molensteen in de bak ligt. Geef een duw aan de molensteen en breng het rad in beweging. Je mag alleen een zet geven aan het begin en het is dan maar afwachten hoeveel punten je haalt. Door precies de juiste draai aan het wiel te geven, behaal je de meeste punten. Gaat het te hard en eindigt de molensteen in het rode vak op het einde dan scoor je helemaal niets.

Oud-Hollandse spellen huren?

Bij Withagen-attractieverhuur kun je eenvoudig de leukste oud-Hollandse spellen huren. Uiteraard kun je spellen bestellen en deze laten bezorgen maar het is ook mogelijk om langs te komen in Bergen op Zoom en de oud-Hollandse spellen af te halen. Verwacht je veel gasten op je evenement of feest en zoek je dus een groot aanbod spellen met veel afwisseling? Huur dan een spellenpakket. Op de website vind je onze oud-Hollandse spellen met handleiding en je kunt dus zelf kijken welke spellen voor jou het leukst zijn. Misschien wel Plinko of paardrennen? Bij Withagen-attracieverhuur vind je de leukste spellen van Bergen op Zoom en omstreken!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

127

Breedte in cm

20

Hoogte in cm

15

Afmeting transport L x B x H

127 x 20 x 30 cm

Transport Gewicht

6,15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Tolbak LangwerpigRond Biljart