Tolbak Langwerpig

Tolbak Langwerpig

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.49 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Tollen in de tolbak!

Bij het woord tol denken veel mensen aan de snelwegen in Frankrijk. Maar een tol is natuurlijk een enorm leuk stukje speelgoed waar je veel plezier mee kunt beleven. In deze langwerpige tolbak kun je met een tol dan ook een leuk spel spelen. Het tolbak spel is een van de vele oud-Hollandse spellen die nog altijd erg leuk zijn en veel te weinig gespeeld worden.

Hoe speel je in de tolbak?

De tolbak, ook wel kegelbak genoemd is een spel dat makkelijke regels heeft. Je brengt de tol door middel van een touw aan de zwier en probeert zoveel mogelijk kegels om te laten vallen. Je zult soms versteld staan wat voor rare bewegingen de tol maakt. Bij het tolbak spel heb je soms wat geluk nodig maar een goede draai om de tol te starten is het belangrijkste!

Ouderwets gezellige oud-Hollandse spellen

Zin om eens iets anders te spelen dan de bekende spellen of bordspellen? Wil je kinderen laten ervaren welke spellen er al bestonden lang voordat ze geboren werden? Huur dan eens een oud-Hollandse spellen bij Withagen-attractieverhuur en zie hoe iedereen zich geweldig vermaakt met spellen als koppensnellers of trekbal. Bij ons vind je het leukste aanbod van Zuid-West Nederland!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

82

Breedte in cm

39

Hoogte in cm

9

Afmeting transport L x B x H

822 x 39 x 9 cm

Transport Gewicht

3,3

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Blik gooienMolensteen