Blik gooien

Blik gooien

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.48 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Blikgooien zoals op de kermis

Iedereen die op een kermis is geweest kent het oud-Hollandse spel blikgooien. Met een bal proberen een stapel blikken omver te gooien. Het lijkt simpel maar vaak is het zelfs met 3 ballen nog erg lastig om de hele stapel om te krijgen. Lukt het je toch dan kun je op de braderie of kermis meestal een leuke prijs winnen!

Thuis blik gooien?

Je kunt natuurlijk de voorraadkast plunderen en alle blikken opstapelen om thuis het blik gooien spel te spelen. Maar blik gooien huren is veel makkelijker. Bovendien heb je dan een compleet spel dat ook nog eens handig op te bergen is. Het doek achter de blikker zorgt er ook voor dat niet alle blikken en ballen over het hele terrein vliegen.

Je eigen mini kermis

Met de oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur kun je je eigen kermisspellen spelen op jouw evenement of feest. Bewijs je kracht met de mini kop van jut of gooi je hengel uit bij het eendjes vissen. Hiermee haal je de kermis naar jou toe!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

40

Breedte in cm

100

Hoogte in cm

60

Afmeting transport L x B x H

100 x 13 x 15 cm

Transport Gewicht

5,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Ringen doorhalenTolbak Langwerpig