Paarden race wit

Paarden race wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.23 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speel voor jockey bij de paardenrace.

Neem deel aan deze paardenrace en voel je als een echte jockey terwijl je de teugels vasthoudt in dit paardenrace spel. De paardenrac wit is een hilarisch leuk spel, zeker wanneer je iemand verslag laat doen als een echte omroeper. Kun jij zonder struikelen een toptijd neerzetten en als eerste bij de finish aankomen?

Hoe speel je de paardenrace?

Het paardenrace spel huren is iets voor mensen met stalen zenuwen en goede controle. Plaats het paardje bij de startstreep. Door de twee klosjes uit elkaar te trekken, beweegt het paardje over de baan. Door de verschillende hindernissen zou het paardje kunnen struikelen. Dit kun je voorkomen door de klosjes omhoog en uit elkaar te bewegen. Wanneer er ook nog een tijd aan verbonden is, wordt het extra spannend. Bewijs dat jij kunt paardrijden als de beste in dit paardenspel!

Oud-Hollandse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur

Bij Withagen-attractieverhuur kun je de leukste oud-Hollandse spellen huren. Je kunt ze huren voor een evenement of feest, maar er zijn ook leuke spellen die je kunt huren om thuis te spelen. Je kunt sommige spellen zelfs alleen spelen! Oefen je handschrift maar eens in spiegelbeeld bij het spiegelschrijven of daag jezelf uit tot het maken van rekensommen bij alle negen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

150

Breedte in cm

15

Hoogte in cm

11

Afmeting transport L x B x H

zie boven 150 cm

Transport Gewicht

1½ kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Kegels slingerenVangbak