Vangbak

Vangbak

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: OS-2007.24 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Reageer snel bij de vangbak

Bij het vangbak spel moet je snel reageren om de winnaar te kunnen worden van dit leuke oud-Hollandse spel. Je kunt het vangbak spel overal spelen. De vangbak is onmiddellijk klaar voor gebruik dus plaats de vangbak op een goede plek op jouw feest of evenement en je kunt gelijk aan de slag. Ben jij er klaar voor om je reactiesnelheid te tonen?

Hoe speel je het vangbak spel?

Bij het vangbak spel is er iemand de speler en een andere persoon is de spelleider. De negen knikkers worden een voor een door de gaten bovenaan in de spelbak gegooid. Voor de speler aan de andere zijde is er de moeilijke taak om ze op te vangen. Ra, ra, ra uit welk gaatje zou de knikker komen? Omdat de buisjes niet recht zijn is het lastig te voorspellen uit welk gaatje de knikker komt. Een snelle reactie is dus belangrijk bij het vangbak spel.

De leukste oud-Hollandse spellen

Ook wie op zoek is naar leuke spellen waarin snel reageren van belang is vindt bij Withagen-attractieverhuur de leukste spellen. Zo organiseer je een feest of evenement waarbij niemand zich hoeft te vervelen. Speel bijvoorbeeld muizenmeppen of hamer er op los tegen je vrienden bij het hamerspel. Jong en oud kan zich lekker uitleven met deze leuke spellen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

86

Breedte in cm

42

Hoogte in cm

32

Afmeting transport L x B x H

86 x 42 x 32

Transport Gewicht

9,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding