Rattenval

Rattenval

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: OS-2007.11 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Rattenval huren?

Rattenval huren doe je niet als u een rattenplaag heeft. Rattenval is een oud-Hollands spel dat bestaat uit een speciaal speelbord (de rattenval) en houten schijven (de ratten). Rattenval is een spel waarbij je telkens weer een schrikreactie krijgt van de speler. Er liggen allemaal ronde schijfjes met punten er op in het bovenste gedeelte van de 2e bak. Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen door ze een voor een er uit te pakken.

Hoe werkt het rattenval spel?

Rattenval lijkt dus een heel simpel spel waarbij je gewoon de stenen met de hoogste waarde pakt. Let echter wel op dat de achterste schuif niet naar voren schuift! Je mag zo lang door spelen tot hij tegen de aanslag zit. Dit zorgt voor echte schrikreacties. Tel alle punten bij elkaar op wie de meeste punten heeft is de winnaar. De te behalen punten zijn:

  • 10 x 1 punt
  • 16 x 5 punten
  • 6 x 10 punten
  • 6 x 15 punten
  • 2 x 20 punten
  • 1 x 25 punten

Spelen met knaagdieren!

Niet alleen het rattenval spel is naar een knaagdier vernoemd. Bij Withagen-attractieverhuur kun je de leukste spellen huren met gekke namen. Wat dacht je bijvoorbeeld van muizenmeppen of eendjes vissen of ratten meppen? Allemaal leuke spellen waarbij uiteraard geen dieren gewond raken!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

74

Breedte in cm

59

Hoogte in cm

11

Afmeting transport L x B x H

74 x 59 x 11 cm

Transport Gewicht

8,85 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
BibberspiraalKnikkerspel Blank