Knikker doolhof

Knikker doolhof

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.19 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Vind jij de uitgang?

Het knikkerdoolhof is een spel dat een heel simpele spelregel heeft. Probeer de knikker naar de uitgang te rollen door het knikkerdoolhof of labyrinth alle kanten op te bewegen. Probeer de juiste route te vinden met de knikker door dit doolhof en niet vast te komen zitten in een doodlopend pad.

Met hoeveel personen speel je dit spel?

Het knikkerdoolhof huren is vooral leuk voor een spelletjes middag of kinderfeestje. Doordat dat het doolhof op een scharnierbare voet staat kun je het gewoon op tafel laten staan en alle kanten op bewegen. Wie heeft de beste vaste hand en reactievermogen? Je kunt iedereen om beurten laten spelen maar het is ook mogelijk om met twee personen tegelijk het knikkerdoolhof te bewegen.

Spelletjes huren bij Withagen-attractieverhuur

Wil je thuis een kinderfeestje geven of een spelmiddag organiseren op de basisschool dan vind je bij ons een erg leuk en gevarieerd aanbod aan spellen. Kleine spelletjes zoals vijf op een rij maar ook grotere zoals balwerpen. Het is ook mogelik om een compleet spellenpakket te huren. Kijk hiervoor op de prijslijst.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

48

Breedte in cm

38

Hoogte in cm

13

Afmeting transport L x B x H

48 x 38 x 13 cm

Transport Gewicht

2,85 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding