Ringwerpen met 3 ringen

Ringwerpen met 3 ringen

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: OS-2007.13 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ringwerpen huren

Ringwerpen is een spel dat iedereen wel kent. Het doel van het spel is uiterst eenvoudig. Probeer de ringen een voor een om de paal te gooien. Klinkt simpel, maar om goed te mikken is toch vrij lastig in de praktijk. Zoals met veel spellen zul je dus flink moeten oefen voor je een goede ringwerper bent!

Punten scoren bij het ring werpen

Met 3 ringen probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen. Op het paaltje staan verschillende punten. Gooi je de ring er helmaal omheen dan heb je meer punten dan als hij er half omheen zit.Weet je alle drie de ringen volledig om het paaltje te werpen dan scoor je het maximale aantal punten. Je kunt het spel moeilijker maken door verder weg te gaan staan of door het paaltje hoger te zetten.

Spelverhuur bij Withagen

Withagen-attractieverhuur verhuurt niet alleen springkussens en attracties. Ook voor spelverhuur moet je bij Withagen zijn! Met spellen als blik gooien en eendjes vissen maakt u er een echte kermis van bij u thuis! Of kies ervoor spellen te huren tijdens een sportevenement om kinderen bezig te houden tussen de wedstrijden door.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

18

Breedte in cm

18

Hoogte in cm

18

Afmeting transport L x B x H

18 x 18 x 18 cm

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding