knikkerspel clown

knikkerspel clown

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.35 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Leuk oud-Hollands spel huren?

Het knikkerspel clown is een leuk spel voor bijvoorbeeld een spelletjesdag of kinderfeestje. Het spel is niet moeilijk en gemakkelijk te vervoeren. Je kunt het dus overal spelen en iedereen kan meedoen. Van kleine kinderen tot opa’s en oma’s. Speel het met de familie of met de klas en probeer iedereen te verslaan en de hoogste score neer te zetten. Het knikkerspel is onvoorspelbaar en de verliezer van het ene potje kan zomaar de winnaar zijn van het volgende spel!

Hoe speel je het knikkerspel?

Dit clown knikkerspel is de voorloper van de flipperkast. Je speelt het op dezelfde wijze maar dan zonder flippers. Je schiet een knikker weg door middel van een stok met een veer. Probeer de knikker in het gat met het hoogste aantal punten te krijgen. Iedere speler speelt 3 keer en degene die het hoogste aantal punten in totaal heeft is de winnaar. Kun jij de 10 punten scoren?

Tientallen oud-Hollandse spellen

Het assortiment van Withagen-attractieverhuur bevat tientallen leuke oud-Hollandse spellen. Door dit grote aanbod is er voor iedereen wel een spel dat ze graag spelen. Kies je favoriete spel en haal het op bij ons in Bergen op Zoom, of laat het bezorgen waar je wilt. Hou je zenuwen in bedwang bij de bibber clown of laat je lekker gaan met het lachende clown spel. Organiseer je een kinderfeestje of spelletjesdag voor een grote groep? Vraag dan eens naar onze voordelige spellenpakketten. Een grote box met een heel gevarieerd spelaanbod! Altijd een succes.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

83

Breedte in cm

48

Hoogte in cm

7

Afmeting transport L x B x H

83 x 48 x 7 cm

Transport Gewicht

3,3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Tolbak witKazenspel wit