Bibber clown

Bibber clown

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: OS-2007.30 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een zenuwslopen spel!

Beschik jij over stalen zenuwen en een vaste hand? Dan is de bibber clown een spel voor jou! Dit spel is een variant op de bibberspiraal. Probeer door het gaas de bij de 3 clowntjes de lampjes te laten branden. Raak je echter het gaas dan gaat er een bel af. Probeer zonder de bel te laten rinkelen alle 3 de lampjes te laten branden. Je kunt er natuurlijk nog wat spanning aan toe voegen door een tijdslimiet in te stellen.

Is de bibberclown veilig?

Withagen-attractieverhuur houdt bij alle spellen en attracties rekening met de veiligheid van gebruikers van alle leeftijden. Ook de oud-Hollandse spellen hebben vaak een leeftijdsclassificatie waaraan je kunt zien of het spel geschikt is voor jonge kinderen. De bibber clown is volledig veilig en vanaf 6 jaar kunnen kinderen dit spel zeker spelen.

Spellen huren

Wil je meerdere spellen tegelijk huren om je verjaardagsfeest of jubileum te vieren dan kan dit uiteraard ook. Je kunt zelfs kiezen voor een clownsthema met bijvoorbeeld de lachende clown en het clown knikkerspel. Het is ook mogelijk een compleet spellenpakket met oud-Hollandse spellen te huren. Zo heb je altijd de beste prijs en volop keuze uit leuke spellen voor jou evenement.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

72

Breedte in cm

32

Hoogte in cm

28

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

200 watt

Afmeting transport L x B x H

72 x 32 x 14 cm

Transport Gewicht

4.7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Bierfles golfVoeldoos