Bierfles golf

Bierfles golf

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.29 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Bierfles golf huren

Sporten is goed voor de gezondheid. En een sport als golf zorgt ook voor de nodige ontspanning. Maar na het sporten willen veel mensen vaak even uitrusten en zoeken ze de gezelligheid op door met medesporters nog een drankje te doen. Je kunt na het golfen bijvoorbeeld een flesje bier open trekken. Maar in het oud-Hollandse spel bierfles golf doe je iets heel anders met het flesje bier!

Bierfles golf spelen?

Om op een hele speciale manier golf te spelen kun je bij Withagen-attractieverhuur bierfles golf huren. Ja, je leest het goed. Probeer met een bierfles die aan een riem tussen je benen hangt de bal te raken en in de holes te meppen. Je gebruikt dus een bierflesje in plaats van een golfclub. De holes hebben verschillende punten. Weet jij de golfbal met het bierfles te putten in de goede hole? Het voordeel van dit spel is dat je niet dronken dus ook minderjarigen mogen dit leuke oud-Hollandse spel spelen.

Huur de leukste spellen

Oud-Hollandse spellen zijn vaak eenvoudig om te spelen en zorgen voor enorm veel plezier. Als je een oud-Hollands spel huurt kun je binnen enkele minuten aan de slag. Opzetten duurt niet lang en de regels zijn vaak eenvoudig. Maar om te winnen zul je goed je best moeten doen! Achterwaarts knikkeren lijkt bijvoorbeeld veel makkelijker dan het is en om de ballen zo te gooien dat je de maximale score bereikt bij het blikgooien valt niet mee. Oud-Hollandse spellen zijn geschikt voor jong en oud en zullen op menig feestje, evenement of open dag zorgen voor heel veel plezier!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

122

Breedte in cm

41

Hoogte in cm

3

Afmeting transport L x B x H

122 x 41 x 3 cm

Transport Gewicht

3,33 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Clownsneus VangenBibber clown