Clownsneus Vangen

Clownsneus Vangen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.28 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Clownsneus vangen spelen

Bij dit oud-Hollandse spel moet je proberen de clownsneus te vangen. Dit doe je door de gekleurde ringen om de neus van de clown te gooien. Het is dus een soort ringwerpen alleen staat er geen paaltje rechtop maar steekt de neus van de clown naar voren. Krijg jij al je ringen om zijn neus?

Speelbord met clown

Welk kind vindt er nu een clown niet leuk? De vrolijke tekening van een lachende clown zal dan ook de kinderen een grote lach bezorgen. Zeker wanneer ze een ring om de neus van de clown gooien. Je kunt het clownsneus vangen zo moeilijk maken als je zelf wilt door meer of minder afstand te nemen voor je worp.

Werpenspellen

Met dingen gooien blijft iets wat kinderen graag doen. Met speelgoed mogen ze niet gooien dus als ze een spel mogen spelen waarbij er verplicht gegooid moet worden is dat al een succes op zich. Laat de kinderen zich daarom uilteven op spellen als blikgooien of balwerpen. Niet aleen leuk voor kinderen maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je hand-oog-coordinatie.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

51

Hoogte in cm

40

Afmeting transport L x B x H

60 x 51 x 11 cm

Transport Gewicht

2,2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Dansende BalBierfles golf