Dansende Bal

Dansende Bal

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.27 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De dansende bal

Bij het dansende bal spel moet je een bal tussen allerlei obstakels laten dansen om zo de bal tot het maximale aantal punten te laten rollen. Dit behendigheidsspel kan op een tafel staan zodat je goed zicht hebt op de dansende bal. Bovendien heb je dan wat meer contole over de dansende bal.

Hoe werkt de dansende bal?

De dansende bal wordt gespeeld op een speciaal speelbord. Probeer met het spelersbord dat op een scharnierbare voet zit de bal al dansend inhet gat te krijgen met het hoogst aantal punten. Door het speelveld omhoog te bewegen rolt de dansende ba naar achteren. Kom je echter in de gaten in het rode gedeelte dan heb je helaas geen punten. Bij dit spel is concentratie hoogst belangrijk. Kun jij de dansende bal in het gaatje met de maximale score rollen?

Rollen maar met Withagen-attractieverhuur

Bij de oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur vind je tal van leuke spellen die je kunt spelen op je buurtfeet, verjaardagsfeest, op school of met je sportvereniging. Heb jij een goede beheersing en concentratie? Bewijs het dan maar door samen te werken bij het mega doolhof spel dat je met 4 personen tegelijk speelt! Of versla iedereen bij het leuke oud-hollandse spel bibberclown. Wil je een spelletje huren maar kun je niet kiezen? Huur dan een spellenpakket. Dan krijg je een hele bak met spelletjes en kun je met een grote groep spelletjes spelen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

116

Breedte in cm

30

Hoogte in cm

14

Afmeting transport L x B x H

116 x 30 x 14 cm

Transport Gewicht

3.2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Op en NeerClownsneus Vangen