Lachende Clown

Lachende Clown

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: OS-2007.15 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Voer de lachende clown!

Dit is wel een heel leuk oud-Hollands spelletje. De bedoeling van het lachende clown spel is om de clown genoeg eten te geven en zo zoveel mogelijk punten te scoren. Dit spel kun je op een tafel zetten in een klaslokaal, op je buurtfeest of zelfd tijdens een kinderfeestje spelen.

Hoe speel je het lachende clown spel?

Probeer de clown in dit lachende clown spel zoveel mogelijk eten te geven door de groene zakjes in zijn mond te gooien. Gooi je echter tegen zijn tong dan lichten zijn ogen op en tellen de punten dubbel. Hoeveel punten weet jij te scoren?

Oud-Hollandse spellen huren

Oud-Hollandse spelletjes zijn niet alleen heel leuk, ze zijn ook gemakkelijk te huren. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je kiezen om ze te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk de spellen zelf af te halen in Bergen op Zoom. De spellen zijn allen gemakkelijk te demonteren en het is dus ook mogelijk om grote spellen zoals paardenrace of ronde kegelbaanzelf te vervoeren met een personenwagen. Voor oud-Hollandse spelletjes op elk evenement ga je natuurlijk naar Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

37

Breedte in cm

54

Hoogte in cm

70

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

75 watt

Afmeting transport L x B x H

37 x 54 x 70 cm

Transport Gewicht

8,6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding