Kazenspel wit

Kazenspel wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.36 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het kazenspel, wat is dat?

Het kazenspel is een oud Hollands spel. Het spel is in verschillende varianten op de markt gekomen. Zo heet het spel in België bijvoorbeeld klimbak in plaats van kazenspel. Het doel van het spel is simpel. Je moet de knikker langs de gaten loodsen. Dit is niet makkelijk want het bord lijkt wel een gatenkaas. De knikker hangt in een houder op een schuine helling. Door aan de touwtjes te trekken kun je de houder in alle richtingen bewegen en dus de knikker sturen. Vooral kinderen vinden het kazenspel erg leuk maar ook voor volwassenenen biedt het spel een goede uitdaging. Het kazenspel kan ook heel gemakkelijk in de huiskamer worden gespeeld tijdens b.v. een verjaardagsfeestje.

De puntentelling bij het kazenspel

Wie de knikker helemaal tot boven krijgt verdient de meeste punten. Op het kazenspel zijn verschillende lijnen aangebracht die helpen bij de scorebeplaing. Weet je de knikker boven deze lijn te krijgen dan scoor je dat aantal punten. Om het extra moeilijk te maken kan men ook met z’n tweeën spelen en ieder slechts aan een enkel touwtje te laten trekken. Ook kun je het kazenspel spelen terwijl elke speler maar een beperkte tijd krijgt om punten te scoren. Extra zenuwslopend!

Laat je behendigheid zien!

Heb jij je lichaam en je zenuwen onder controle? Ben jij een echt spelletjes mens dat alle anderen kan verslaan in elk spel? Probeer dan eens een van de andere leuke spellen van Withagen-attractieverhuur. Word de koning(in) van de limbo met het limbo dansen of laat zien dat jij niet bibbert van de zenuwen met de bibberspiraal.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

78

Breedte in cm

62

Hoogte in cm

93

Afmeting transport L x B x H

93 x 62 10 cm

Transport Gewicht

9,45 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
knikkerspel clownDoelschieten mini