Bierfles vissen

Bierfles vissen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.33 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Bierfles vissen huren

Bierfles vissen is een oud-Hollands spel dat je geduld op de proef zal stellen. ALs je te snel wilt zijn zal het nooit lukken om het spel tot een goed einde te brengen. En wie gefrustreerd raakt na een mislukte poging zal het lastig krijgen om nog als winnaar te eindigen wanneer er op een feestje of evenement bierfles vissen gehuurd is.

Hoe speel je bierfles vissen?

Bij het bierfles vissen leg je de bierfles plat op het speelbord. Opp het speelveld is een grote roos getekend. Je vist met de hengel het flesje omhoog en probeert deze precies op de 25 punten te zetten. Als je het flesje snel optilt gaat hij hard slingeren, maar doe je het te langzaam gaat je tegenstander er met de winst vandoor! Door een tijdslimiet of door het flesje naast het bord te leggen maak je het spel extra moeilijk. En wanneer er al wat bier is gedronken voor je het spel bierfles vissen gaat spelen zal het extra lastig worden.

Pret voor jong en oud!

Met oud-Hollandse spellen kan iedereen zich vermaken. Deze spellen zijn eenvoudig uit te leggen aan ook de jonge kinderen maar de oud-Hollandse spellen bieden ook genoeg uitdaging voor volwassenen. Een spelletje spelen zoals het hamerspel of ratten meppen zorgt dan ook voor veel hilariteit. Zowel bij spelers als bij omstanders.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

48

Breedte in cm

46

Hoogte in cm

3

Afmeting transport L x B x H

8 x 46 x 3 cm 48 cm

Transport Gewicht

1,2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
BlikgooienTolbak wit