Cirkel sjoelbak

Cirkel sjoelbak

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.60 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Sjoelen om een hoekje

Sjoelen is een spel dat de meeste mensen wel kennen. Met sjoelschijven moet je proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Bij een normale sjoelbak doe je dit door de stenen recht naar voren te laten schuiven en door het poortje met de meeste punten te mikken. Maar wie de cirkel sjoelbak huurt merkt snel dat dit bij deze sjoelbak anders werkt.

Scoren met de cirkel sjoelbak

Je scoort bij de cirkel sjoelbak punten door de sjoelschijven om de hoek te schuiven. Als de schijf in de witte cirkel blijft liggen om de schuine lat heen, dan telt deze als een punt. Degene met de meeste punten is de winnaarvan het cirkel sjoelbak spel. De cirkel sjoelbak is wat kleiner dan de normale sjoelbak en omdat deze korter is is hij makkelijker te vervoeren. Door de sjoelbak op een tafel te leggen kun je probleemloos sjoelen op bijna elke locatie.

Een spelmiddag met oud-Hollandse spellen

Om kinderen bezig te houden wanneer het buiten minder lekker is is een spelmiddag een geweldig idee. Uiteraard kun je voor elk evenement oud-Hollandse spellen huren maar met een combinatie van enkele spellen uit het assortiment van Withagen-attractieverhuur organiseer je al snel een leuke spelmiddag. Combineer de cirkel sjoelbak bijvoorbeeld met het bierfles vissen en de mini kop van jut en de kinderen zullen zich al snel opperbest vermaken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

151

Breedte in cm

50

Hoogte in cm

7

Afmeting transport L x B x H

151 x 50 x 7 cm

Transport Gewicht

8,3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
GolfbakPaardenrace met berg