Paardenrace met berg

Paardenrace met berg

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.61 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Paardenrace in het klein

Een paardenrace is altijd een spannend spektakel. De paarden draven in volle vaart over een parcours terwijl hun jockey ze aanspoort nog harder te gaan. Vaak worden er ook weddenschappen afgesloten op deze paardenraces. Omdat een paardenrace niet overal kan worden gehouden zie je op kermissen vaak een gokspel in de vorm van een paardenrace. Bij de paardenrace met berg van Withagen-attractieverhuur wordt er niet gegokt maar staat het plezier voorop.

Hoe werkt de paardenrace?

Bij dit paardenrace spel moet het paard een heel parcours afleggen en over de berg rennen. De paardenrace is een echt precisiespel. Door het elastiek achteruit te trekken en langzaam omhoog te brengen onder het paardje loopt het paard over het parcours. Door een tijdslimiet te stellen om het parcour af te leggen, wordt het extra spannend. Ben jij de snelste met jouw paard, dan ben je de winnaar van het paarden race spel.

Een paardenrace huren

In ons assortiment oud-Hollandse spellen vind je naast de paardenrace met berg nog meer uitdagende spellen. Misschien vind je ook de gewone paardenrace een erg leuk spel. Of ga je liever aan de slag met het spel kegelen op een schuine helling op de speciale kegelbak. Voor iederen, jong en oud, is er wel een leuk spel dat je nog niet eerder gespeeld hebt in het assortiment te vinden. Welk spel ga jij huren voor jou evenement?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

182

Breedte in cm

15

Hoogte in cm

7

Afmeting transport L x B x H

182 x 15 x 7 cm

Transport Gewicht

3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Cirkel sjoelbakSpiegel schrijven wit