Spiegel schrijven wit

Spiegel schrijven wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.62 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand

Wie schrijft het beste langs de andere kant? Bij het spiegelschrijven moet je proberen te schrijven terwijl je niet kunt zien wat je doet. Kijk in de spiegel en probeer in spiegelbeeld op het velletje dat onder de spiegel ligt het “parcours” te volgen. De moeilijkheid is dat alles in spiegelbeeld staat. Hoe verder op het parcours je komt zonder buiten de lijnen te gaan des te meer punten je verzamelt.

Spiegelschrijven huren?

Met het spiegelschrijven spel huur je uiteraard een compleet pakket waarmee je gelijk aan de slag kunt. Op de gebruiksaanwijzing staat het spel duidelijk uitgelegd en is ook aangegeven hoe je het spel opzet. Spiegelschrijven wordt inclusief 25 formulieren geleverd. Volop uitdaging dus! Het spel is bovendien ook eenvoudig op te halen in Bergen op Zoom.

De leukste spellen dichtbij huis!

Withagen-attractieverhuur heeft in Bergen op Zoom een grote voorraad (Oud-hollandse) spellen. Uiteraard bezorgen wij door heel Nederland en België maar woon je in bijvoorbeeld Roosendaal, Tholen of Steenbergen dan is het voordeliger om zelf spiegelschrijven of andere spellen af te halen. Wat dacht je van vijf op een rij of het knikkerdoolhof om de kinderen een middag zoet te houden? Leuk voor een spelletjesmiddag of activiteitendag!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

29

Breedte in cm

32

Hoogte in cm

20

Afmeting transport L x B x H

29 x 32 x 13 cm

Transport Gewicht

1,75 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Paardenrace met bergAlle negen