Trekbal wit

Trekbal wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.46 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Trekbal huur je bij Withagen-attractieverhuur

Bij Withagen-attractieverhuur kun je tal van leuke oud-Hollandse spellen huren, waaronder trekbal. Als je op zoek bent naar een leuk spel voor een kindermiddag, open dag of familiefeest dan is trekbal een spel dat je absoluut leuk gaat vinden. Trekbal is spannend spel omdat het heel snel mis kan gaan maar ook een spel dat je snel kunt leren door het een paar keer te oefenen.

Hoe speel je het trekbal spel?

Je speelt het trekbal spel door een biljartbal over twee stokken te rollen. Deze stokken zitten aan de ene kant vast aan het speelbord. Plaats om te beginnen de de biljartbal achter op de stokken. Hou de stokken dicht naast elkaar. Door de stokken vervolgens langzaam uit elkaar te trekken gaat de bal rollen. Probeer nu de biljartbal boven het gat met de meeste punten stil te houden en in het gat te laten vallen. Iedere speler speelt drie keer. Degene die dan de meeste punten heeft is de winnaar.

Samen de bal sturen

Je kunt het trekbal spel natuurlijk extra moeilijk maken door allebei een andere stok te besturen.Bij trekbal speel je normaal echter om beurten. Maar in ons assortiment zijn ook erg leuke spellen waarbij je samen moet werken om de bal de juiste kant op te krijgen. Probeer door samen te werken maar eens over het parcours te steppen. Of bouw een hoge toren en zet deze zo vol mogelijk bij het toren van pisa spel. Samen is spelen toch het allerleukst!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

105

Breedte in cm

51

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

105 x 51 x 10 cm

Transport Gewicht

5,4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
SlapersRingen doorhalen