Looppop Abraham

Looppop Abraham

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61
x 75.00

Bijzondere Abraham pop

Deze opblaasbare Abraham is niet zoals de rest van onze opblaasbare poppen. Dit is een lopende Abraham pop! Hoe bijzonder is dat? Zo kan hij lekker mee swingen tot in de late avond uurtjes.

Feestelijk

Maak uw feest helemaal af met diverse ballonnen decoraties die wij aanbieden. Zorg ook voor feestelijke lampjes en huur bij ons een gekleurde prikkabel zo creëert u er al helemaal een gezellige sfeer van op uw feestlocatie.

Geheimpje?

Wij begrijpen dat u graag de jarige wilt verrassen. Geef dit dan ook aan bij uw bestelling. Op deze manier kunnen we er rekening mee houden en blijft het een geheimpje voor de Abraham.

Reserveer nu!

Reserveer nu uw lopende Abraham pop bij Withagen Attractieverhuur! Het is mogelijk om Abraham af te halen maar ook bezorgen is geen probleem. Heeft u nog andere vragen over onze lopende Abraham? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Aantal gebruikers tegelijk

1

Spanning in volt

accu

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding