Prikkabel

Prikkabel

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: EL-2006.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Feestverlichting huren

Als je een feestje geeft en het wordt later en later dan kun je met deze prikkabel het feest een nieuwe boost geven. Zet de lampen aan en geniet van het resultaat. Deze gekleurde prikkabel LED lampen geven een prachtig sfeer, zijn waterdicht en natuurlijk energiebesparend.

Prikkabel huren

Je huurt deze prikkabel bij Withagen-attractieverhuur inclusief gekleurde LED lampen. Uitstekend voor op je bruiloft, festival, tuinfeest en bedrijfsevenement. Hang de prikkabel op en steek de stekker in het stopcontact. Echt plug and play. Ook kun je de prikkabel voor feest- of kerstverlichting gebuiken. Met een totale lengte van 25,60 m is deze prikkabel ideaal voor al uw feest-kerst verlichting. De lengte van stekker tot eerste fitting is 9 m. De 15 watts- lampjes zijn bijgeleverd in de kleuren; rood; geel; blauw; groen en oranje. Totaal 20 fittingen, die 70 cm van elkaar zitten.

Marktkraam verlichten?

Ben je niet aan het feesten maar sta je op een beurs of braderie en wil je opvallen? Zorg dan met dat je ook in het donker iedereen jouw spullen in een feestelijk schijnsel kan tonen aan klanten. Vrolijke klanten kopen eerder!

Extra informatie

Lengte in cm

2500

Breedte in cm

10

Hoogte in cm

10

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 50 x 15 cm

Transport Gewicht

4,1 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend