levend tafelvoetbal spel

levend tafelvoetbal spel

Excl. BTW al vanaf 295,00

Artikelnummer: VB-2007.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Levend tafelvoetbal huren 

Een tafelvoetbaltafel huren doe je bij Withagen Attractieverhuur. Bij dit levend tafelvoetbalspel zit je vastgebonden en kan je enkel van links naar rechts bewegen. Met een veld van 14 bij 7 meter is dit heel wat anders dan een spelletje tabelvoetbal spelen. Dit grote broertje van de normale tafelvoetbal is een groot succes bij feestjes en evenementen. 

Het levend tafelvoetbal spel opzetten

Het opzetten van het levend tafelvoetbal gaat met de gebruikshandleiding zonder veel moeite. Er wordt door een blower een enorme voetbalboarding opgeblazen. Hierin gaan 6 stangen in, waar 2 teams van 6 personen aan komen te staan. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk doelpunten scoort, net zoals bij een normaal potje voetbal. De moeilijkheid is echter dat je aan de stangen vast zit en dat je alleen maar links of rechts kunt. Het leuke van dit spel is, dat iedereen even veel kans maakt; wel of geen voetbalervaring.

Voetbal attracties

Levend tafelvoetbal is slechts een van de vele varianten op voetballen die je bij ons kunt huren. Maar ook als je van normaal voetballen houdt zijn er genoeg mogelijkheden in ons assortiment. Huur bijvoorbeeld een voetbalboarding of pannavelden om in kleine teams tegen elkaar te voetballen.

Levend tafelvoetbal huren bij Withagen Attractieverhuur

Er zijn verschillende manieren om levend tabelvoetbal te huren bij Withagen Attractieverhuur. Het goedkoopste is om de attracties zelf op te komen halen in Bergen op Zoom. Je kan er ook voor kiezen om de atttracties te laten bezorgen bij jou op locatie. Daar kunnen we tegen een meerprijs ook de attractie op zeten en eventueel zelfs volledig verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

1460

Breedte in cm

720

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

boarding 180 x 100 x 60 cm speelzijl 105 x 50 x 35 12 x buis L 360

Transport Gewicht

Boarding 135 kg speelzijl 65 kg buizen 12 x 9,5 kg transport kist 14½ kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

Download de handleiding