levend tafelvoetbal spel

levend tafelvoetbal spel

Excl. BTW al vanaf 275,00

Artikelnummer: VB-2007.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Tafelvoetbal in het echt!

Een tafelvoetbaltafel van hout kom je op veel plaatsen tegen. Veel kroegen of cafetaria’s hebben wel een tafelvoetbalspel waar je een potje kunt tafelvoetballen. Wij hebben echter het grote broertje in ons assortiment. In de variant van Withagen-attractieverhuur wordt je zelf een van de voetballers in het levensgrote tafelvoetbalspel. Met een veld van 14 bij 7 meter is dit heel wat anders dan een spelletje tafelvoetbal spelen.

Het levend tafelvoetbal spel opzetten

Het opzetten van het levend tafelvoetbal gaat met de gebruikshandleiding zonder veel moeite. Er wordt door een blower een enorme voetbalboarding opgeblazen. Hierin gaan 6 stangen in, waar aan 2 teams van 6 personen aan komen te staan. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk doelpunten scoort net zoals bij een normaal potje voetbal. De moeilijkheid is echter dat je aan de stangen vast zit en dat je alleen maar links of rechts kunt. Het leuke van dit spel is, dat iedereen even veel kans maakt; wel of geen voetbalervaring.

Normaal voetbal

Levend tafelvoetbal is slechts een van de vele varianten op voetballen die je bij ons kunt huren. Maar ook als je van normaal voetballen houdt zijn er genoeg mogelijkheden in ons assortiment. Huur bijvoorbeeld een voetbalboarding of pannavelden om in kleine teams tegen elkaar te voetballen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

1460

Breedte in cm

720

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

boarding 180 x 100 x 60 cm speelzijl 105 x 50 x 35 12 x buis L 360

Transport Gewicht

Boarding 135 kg speelzijl 65 kg buizen 12 x 9,5 kg transport kist 14½ kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding