Tafeldecoratie 3 ballonnen Goud/Blauw/Wit

Tafeldecoratie 3 ballonnen Goud/Blauw/Wit

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: BDT-2018.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Prachtige tafeldecoratie

Een lege tafel zorgt niet voor sfeer en gezelligheid. Maar door een tafel leuk aan te kleden breng je je gasten al snel in de juiste stemming. Je kunt een tafel op veel verschillende manieren aankleden maar de leukste manier is natuurlijk met ballon tafeldecoratie! Deze tafeldecoratie bestaat uit een bundel ballonnen die boven de tafel zweeft en dus goed zichtbaar is. Zo geef je de hele ruimte een leuke uitstraling!

Ballon tafeldecoratie met 3 ballonnen

Met 3 ballonnen gebundeld tot een mooie tros wordt jouw evenement een stijvol feest! De combinatie van goud blauw en wit zorgt ervoor dat het niet te druk wordt en draagt bij aan een elegante aankleding van de ruimte. Ook het ballongewichtje is in een bijpassende kleur. Ideaal voor een jubileum of gala!

Ballondecoratie op maat

Jouw feest, jouw wensen! Je kunt bij Withagen-attractieverhuur kiezen hoe je jouw feest wilt aankleden. Kies de kleuren die het beste passen bij jouw smaak en ga voor het mooiste ontwerp tafeldecoratie. Maar niet alleen met tafeldecoratie maak je jouw evenement een groot succes. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld ballonnen pilaren of een mooie ballonnen boog. Withagen-attractieverhuur zorgt voor de perfecte ballondecoratie op elk evenement.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

tafel decoratie ballonnen