Tafeldecoratie eerste communie

Tafeldecoratie eerste communie

Excl. BTW al vanaf 9,50

Artikelnummer: BDT-2017.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ballondecoratie voor het communiefeest

De eerste heilige communie is voor veel katholieke kinderen een bijzondere gebeurtenis. Daarom wordt na de communie vaak een communiefeest gehouden waarbij iedereen welkom is. Natuurlijk wil je dan ook dat het er feestelijk uitziet. Met deze tafeldecoratie kleed je het feest prachtig aan.

Niet zomaar een ballon

Met de tafeldecoratie eerste communie heb je een bijzondere ballondecoratie op je feest. Niet alleen zijn de ballonnen van hoogwaardig latex, ze zijn ook bedrukt met tekst die past bij het feest. Op de ballonnen staat de tekst “on your communion”. Bovendien worden de ballonnen vastgemaakt aan een ballongewichtje om ze op hun plek te houden. Zowel de ballonnen als het gewichtje zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Versier je evenement met ballonnen

Niet alleen met ballon tafeldecoratie kun je een feest, open dag of ander evenement practig aankleden in de kleuren die passen bij het evenement. Ook met ballonpilaren zet je prachtige blikvangers neer. Ballonpilaren zijn er in diverse varianten. Kies bijvoorbeeld voor een rechte ballonnenpilaar met topballon of wat dacht je van een ballonnenpilaar met hartjes topballon? Met de ballondecoratie van withagen-attractieverhuur kleed je elk evenement aan in stijl!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

close up tafeldecoratie 70