Tafeldecoratie 70

Tafeldecoratie 70

Excl. BTW al vanaf 10,50

Artikelnummer: BDT-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Fijne 70e verjaardag!

Deze kleurrijke tafeldecoratie is een leuke manier om jouw feest leuk te versieren. De tafeldecoratie 70 is een schitterende manier om een 70e verjaardagsfeest nog gezelliger te maken. Met deze ballonnen bezorg je de jarige een extra leuke verjaardag en creeer je voor de gasten een gezellige sfeer. De vrolijke kleuren en sierlijke tekst maken voor iedereen duidelijk dat er iemand 70 is geworden.

Schitterende heliumballonnen

Deze tafeldecoratie bestaat uit 3 speciaal bedrukte helium topballonnen in diverse kleuren. Deze vormen samen een kleurrijk trio dat niet alleen leuk boven een tafel kan zweven maar overal kan dienen als decoratie. Door het ballongewichtje waar de ballonnen aan vast zitten blijven ze mooi op de gewenste plaats zweven.

Op maat gemaakt!

Iedereen heeft andere wensen en houdt van andere kleuren. Onze ballondecoratie stemmen we dan ook af op de individuele wensen van elke klant. Zo kun je niet alleen kiezen voor verschillende topballonnen maar is zelfs de kleur lint en de kleur van het ballonnengewichtje af te stemmen op jouw wensen!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Mr. tafeldecoratie