Tafeldecoratie MR. & Mrs. 1 Topballon

Tafeldecoratie MR. & Mrs. 1 Topballon

Excl. BTW al vanaf 11,50

Artikelnummer: BDT-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Decoratie voor man en vrouw

Met deze prachtige tafeldecoratie kun je eenvoudig jouw feest leuk aankleden. De Mr. & Mrs. tafeldecoratie is uitermate geschikt voor een jubileum of bruiloft van man en vrouw. Met deze ballonnen zet je het koppel extra in het zonnetje. De vrolijke kleuren en sierlijke tekst maken voor iedereen duidelijk wat er gevierd gaat worden.

Prachtige heliumballonnen

Deze tafeldecoratie bestaat uit een speciaal bedrukte helium topballon en enkele kleine heliumballonnen. Deze vormen samen een geheel dat niet alleen leuk boven een tafel kan zweven maar overal kan worden geplaatst ter decoratie. Door het ballongewichtje waar de ballonnen aan vast zitten blijven ze mooi op de gewenste plaats zweven.

Alles is mogelijk!

Iedereen is uniek en onze ballondecoratie stemmen we dan ook af op de individuele wensen van elke klant. Zo kun je niet alleen kiezen voor verschillende topballonnen maar is zelfs de kleur lint en de kleur van het ballonnengewichtje af te stemmen op jouw wensen!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Tafeldecoratie 1 Topballonclose up tafeldecoratie 70