Rollerbaan

Rollerbaan

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.42 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Rol de meeste punten op de rollerbaan

De rollerbaan is een spel dat lijkt op sjoelen maar het is toch een heel ander spel. Wat is het verschil tussen de rollerbaan en een sjoelbak? Op de rollerbaan schuif je de houten fiches niet, maar rol je ze. Probeer de houten rondjes in de gleuven achter in de baan te rollen en zo de meeste punten bij elkaar te scoren. Elke speler krijgt 20 houten fiches. Wordt jij de winnaar van de rollerbaan?

Zelf de rollerbaan afhalen

Je kunt de rollerbaan huren en laten bezorgen maar je kunt deze ook afhalen bij Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Net als bijna alle oud-Hollandse spellen past de rollerbaan in de meeste auto’s. Als je ervoor kiest de rollerbaan af te halen spaar je niet alleen de bezorgkosten uit, je kunt ook vragen om de winnende strategie. Zo ben je zelf altijd de winnaar van de rollerbaan!

Oud-Hollandse spellen

Vaak wordt gedacht dat oud-Hollandse spellen niet interessant zijn voor de huidige generatie maar het tegengestelde is waar. De oud-Hollandse spellen zijn tijdloos en vaak kennen kinderen deze spellen nog niet. Dat maakt het extra leuk om deze spelletjes te spelen. Ringwerpen is een spel dat de meesten nog wel kennen, maar wie heeft het kazenspel al eens gespeeld? Vol concentratie zullen kinderen zich op deze spellen storten om de maximale score te halen. Een succes op elk evenement of buurtfeest!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

116

Breedte in cm

43

Hoogte in cm

56

Afmeting transport L x B x H

116 x 43 x 56 cm

Transport Gewicht

2,9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
KnikkerbakSchuinehelling kegelbak