Knikker rollen

Knikker rollen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.53 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een knikker rollen

Het klinkt als een simpel spel; het knikker rollen. Maar hoewel de bedoeling van het spel heel simpel is valt de uitvoering ervan niet mee! Probeer op deze knikkerrolbaan de knikker zo ver mogelijk te laten rollen. Maar om hierin te slagen heb je een goede techniek, veel geduld en beheerste kracht nodig. Kun jij je concentreren en de maximale score halen met het knikker rollen?

Wat maakt knikker rollen zo bijzonder?

Het bijzondere aan het knikker rollen is de speciale knikkerbaan. Je rolt de knikker over de smalle knikkerbaan, maar ook weer niet te ver, want rolt de knikker van de baan af dan heb je geen punten. Door middel van lipjes op de baan wordt het extra moeilijk gemaakt. Deze vertragingshindernissen maken het knikker rollen spel veel lastiger dan je zou denken. Ervaar zelf maar hoe moeilijk het is.

Oud-Hollands knikkeren

Bij oud-Hollandse spellen denk je natuurlijk gelijk aan knikkeren. Met de knikkerzak op pad om jouw knikkers het eerst in het knikkerpotje te rollen en extra knikkers te winnen van je vriendjes. In het assortiment van Withagen-attractieverhuur zijn dan ook een aantal leuke knikkerspellen te vinden. Origineel is natuurlijk het achterwaarts knikkeren. Maar ook het op en neer spel zal je veel plezier bezorgen. Wie van spelletjes houdt is bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres om de leukste spellen te huren!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

212

Breedte in cm

10

Hoogte in cm

3

Afmeting transport L x B x H

212 x 10 x 3 cm

Transport Gewicht

2,05 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
CurlingRonde Kegelbaan