Champagnefles confettishooter

Champagnefles confettishooter

Excl. BTW al vanaf 7,50

Artikelnummer: OE-2015.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Iets te vieren?

Met deze confettishooter in de vorm van een champagnefles maak je er een knalfeest van. Een knallende champagnefles past natuurlijk bij een opening of een toost maar champagne plakt en geeft vlekken. Deze champagnefles confettishooter geeft wel de sfeer maar niet de rommel. De confetti plakt niet en je wordt er niet nat van dus je kunt deze champagnefles zeker open trekken boven het feestgezelschap voor een vrolijke explosie van confetti.

Geen statiegeldfles

De champagnefles confettishooter is geen glazen fles, ondanks dat hij wel lijkt op een echte champagnefles. De confettishooter is een wegwerp fles dus deze hoef je niet terug te brengen na gebruik. Je betaalt dus ook geen borg voor deze partyshooter. Sfeer gegarandeerd!

Een opening of onthulling?

Een champagnefles confettishooter laat het feest wel losbarsten maar voor een echt geslaagde opening is natuurlijk meer nodig. Met een openingslint kun je een opening al heel feestelijk laten beginnen. En als je veel gasten uitnodigt kan het ook handig zijn om enkele statafels op je evenement te zetten zodat gasten kunnen genieten van een hapje of een glaasje bubbels.

Extra informatie

Diameter in cm

9

Hoogte in cm

30

Afmeting transport L x B x H

9 x 9 x 30 cm

Transport Gewicht

235 gram

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Openingslint StrikEuro party shooter