Openingslint met ballonnenpilaren

Openingslint met ballonnenpilaren

Excl. BTW al vanaf 140,00

Artikelnummer: OE-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Open uw evenement met een officiële openingsceremonie.

Als u uw feest, expositie of evenement officieel wilt openen kunt u kiezen voor een openingsceremonie. Bij de ingang verzamelt u uw gasten voor een korte toespraak waarna u de gasten verwelkomt en laat binnengaan. Met een openingslint met ballonnenpilaren kunt u hieraan ook een visueel aspect toevoegen. Het lint doorknippen zorgt niet alleen voor een feestelijke opening maar het is ook een prachtig persmoment.

Kies voor openingslint of openingsstrik.

Voor een productpresentatie of de opening van een winkel wilt u natuurlijk de aandacht van iedereen aanwezig trekken. Het is dan erg leuk om met een grote schaar het openingslint door te knippen. U kunt er ook voor kiezen om een openingsstrik met ballonnenpilaren te plaatsen. U kunt dan door de strik open te trekken het evenement openen. Of vervang de ballonnenpilaren door grote strikken.

Laat de opening verzorgen door Withagen-attractieverhuur.

U kunt zelf de materialen voor de opening afhalen in Bergen op Zoom. Maar u kunt ze ook laten bezorgen op een locatie naar keuze. Het is ook mogelijk dat een medewerker van Withagen-attractieverhuur het openingslint opstelt en wacht tot na de opening om vervolgens alles mee te nemen zodra de openingsceremonie is afgelopen. Dit is wel iets duurder maar kan wel goedkoper zijn ten op zichte van de kilometerkosten. Bovendien is dit voor u het makkelijkst.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Openingsstrik