Openingslint Strik

Openingslint Strik

Excl. BTW al vanaf 295,00

Artikelnummer: OE-2015.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een opening in stijl!

Een opening is een bijzonder moment. Je wil natuurlijk dat dit ook voor de uitgenodigde gasten een bijzondere ervaring wordt. Als je gasten het naar hun zin hebben op de openingsdag dan zullen ze immers eerder terugkomen. Met de openingslint strik wordt een opening echt bijzonder. Niet alleen trekken ze de aandacht, maar ook leveren ze mooie foto’s op van de opening.

De strikken plaatsen

De strikken van een meter zijn een leuke blikvanger en het brede openingslint is aan te passen aan uw individuele wensen. De openingslint strik past altijd en garandeert een geslaagde opening. Je plaatst de strikken op de gewenste afstand van elkaar; dankzij de stevige voet blijven ze goed staan en kunnen ze het lint op spanning houden.

Lint doorknippen

Het openingslint hangt prachtig aan de strikken maar voor een echte opening moet er natuurlijk een lint worden doorgeknipt. Een bijpassende schaar verhuren wij uiteraard ook. Met de schaar van maar liefst 1m20 kunnen alle genodigden duidelijk zien dat het lint wordt doorgeknipt. Kijkt u ook eens bij onze andere artikelen om uw opening net dat beetje extra te geven.

Extra informatie

Afmeting transport L x B x H

15x130x140 per strik

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Grote schaar 120cmChampagnefles confettishooter