BalloonTime 30 pack helium

BalloonTime 30 pack helium

Excl. BTW al vanaf 40,30

Artikelnummer: HB-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat een feest, met deze heliumballonnen!

Elk feest maak je compleet met Helium ballonnen. Ballonnen zijn onmisbaar bij elk feest maar heliumballonnen zijn natuurlijk extra leuk omdat ze blijven zweven, of zelfs opstijgen tot…? Niets maakt een gelegenheid leuker dan een helium ballon. Een vrolijk zwevende ballon tovert een lach tevoorschijn op alle kleine kindergezichten. Deze veilige en makkelijk te gebruiken helium ballonnen zijn perfect voor gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen of gewoon zomaar.

Waaruit bestaat het Balloontime ballonnenpakket?

Dit ballonnenpakket is een pakket waarmee je in een klap de versiering voor jouw feest geregeld hebt! Het bevat: • Een standaard heliumtank voor 30 latex ballonnen van 9 inch of 16 ballonnen van 11 inch. • 30 Gekleurde latexballonnen. • Een rol wit lint. Met helium ballonnen is het altijd feest en met dit pakket haal je 30 latex heliumballonnen in huis! Je blaast de ballonnen zelf op en met het witte lint hang je ze op waar je maar wil!

Withagen-attractieverhuur, ook voor ballondecoratie

Met het balloontime 30 pack ballonnenpakket kun je zelf jouw feest versieren. Maar je kunt ook kiezen om door Withagen-attractieverhuur een mooie ballondecoratie te laten maken. Uiteraard wordt elke ballondecoratie op maat gemaakt in de gewenste kleuren en afmetingen. Plaats een ballonnenboog bij de ingang van het terrein of versier je evenement met prachtige ballonnen pilaren in de kleuren van jouw bedrijf. Of gewoon in de kleuren die jij mooi vindt!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

80

Afmeting transport L x B x H

43 x 25 x 25 cm

Transport Gewicht

3.50 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding