Zingende fotografen

Zingende fotografen

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: FOTOGRAFEN Categorie:

Photobooth of muzikaal spektakel?

Ben je als organisator van een evenement aan het twijfelen tussen live muziek act of een photobooth? Dan hoef je eigenlijk niet te kiezen. Boek de zingende fotografen! Deze act is een combinatie van live zang en foto’s die direct klaar zijn. Het is dus een echte 2 in 1 act! Het enige waar je voor hoeft te zorgen (naast een makkelijke plek om te laden en lossen) is een stoompunt zodat deze fotografen de pefecte setting kunnen opzetten voor de leukste foto’s. Met de opstelling en  de uitstraling van de fotografen wordt deze act de blikvanger van jouw evenement en zul je al het aanwezige publiek bereiken. Bezoekers zullen aangenaam verrast zijn door deze unieke act.

Interactie met publiek

De zingende fotografen maken van ieder evenement iets bijzonders met hun tweestemmige live zang. Maar naast de zang maken ze grappige foto’s en hebben ze gezellige interactie met het publiek. Al moet je in de rij staan bij de zingende fotografen dan voelt dit niet aan als wachten. Door de vrolijke, herkenbare liedjes voelt het aan alsof je gewoon bij een show aan het luisteren bent. Bovendien is de foto binnen 8 seconden geprint en wordt deze direct meegegeven. De foto’s worden meegegeven in kaders die niet alleen bij het thema passen, maar ook kunnen worden zien van jouw logo.

Withagen-attractieverhuur voor elk thema

Withagen-attractieverhuur biedt jou de mogelijkheid om jouw evenement te organiseren zoals jij wilt. Wij denken graag met je mee en als jij een bepaald thema hebt gekozen proberen wij daar alles op af te stemmen. Als je de zingende fotografen boekt kunnen deze dames dit thema ook laten terugkomen in hun act. Combineer de zingende fotografen met het opblaasbaar kinder speelvliegtuig. Dan heb je een vliegtuig met stewardessen. Of boek de fotografen met een rode loper en waan je in Hollywood bij een Oscaruitreiking.

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1,5 uur

Lengte in cm

400

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

250

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend