Zingende kapsters

Zingende kapsters

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: KAPSTERS Categorie:

Zangeressen of kapsters?

De zingende kapsters is een act die jou een unieke combinatie biedt! Naast dat ze de leukste liedjes zingen en met hun enthousiasme het publiek een geweldige show geven doen ze ondertussen ook nog jouw kapsel helemaal in thema stylen! De zussen zingen live en zorgen voor een interactieve show. Ze hebben jarenlange ervaring en hebben samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten. Publiek mag meezingen, klappen en dansen en na een bezoek aan deze kapsters loop je weg met een geweldige coupe en een smile van oor tot oor. Een bezoekje aan de kapster was nog nooit zo leuk. Wat wil je nog meer?

Voor elk thema een ander repertoire

De zingende kapsters kunnen van elk evenement een waar feest maken. Van open dag of bedrijfsfeest tot koopzondag en van braderie tot beurs. Als er een stroompunt beschikbaar is en er een plek is om makkelijk te laden en lossen kunnen deze kapsters hun kapsalon vol zang en plezier openen. De zingende kapsters passen hun show aan op het gewenste thema. Zo kunnen ze optreden als cowgirls voor het country & western thema of als alpenmeisjes voor een wintersport thema. Ook het Rock & Roll thema behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En bij elk thema hoort een ander repertoire en andere kapsels. Zowel jongens als meisjes krijgen een look die precies past bij het thema van de show.

Attracties en entertainment bij Withagen-attractieverhuur

Wie een geslaagd evenement wil organiseren hoeft eigenlijk alleen maar in het assortiment van Withagen-attractieverhuur te kijken. Want naast het leukste entertainment biedt withagen ook de gaafste attracties. Het country & western thema kan zo niet alleen door de zingende kapsters worden getoond, maar ook met bijvoorbeeld een rodeo stier. En wie denkt aan de bergen, alpenjurkjes en jodelen ziet al snel ook een koe voor zich die na een dag op de alpenweide gemolken moet worden. Withagen-attractieverhuur voorziet jou van het entertainment en de attracties die passen bij jouw evenement!

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

1,5 uur

Lengte in cm

400

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

250

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend