Knikkerspel wit

Knikkerspel wit

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.56 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Knikkerspel of flipperkast?

Het knikkerspel is een spel dat wel wat lijkt op een flipperkast. Bij het knikkerspel schiet je de bal het speelveld in door aan de veer te trekken. Door met de juiste kracht de bal weg te schieten kun je de knikker zoveel mogelijk punten laten scoren. Er zijn geen flippers dus het stortschot is van groot belang!

Hoe win je het knikker spel?

Bij het knikkerspel mag je schieten met het aantal afgesproken knikkers. De knikkers blijven liggen in de gaatjes op het knikkerspel veld. Elk gat heeft een verschillend puntenaantal. Degene met de meeste punten nadat alle 5 de knikkers zijn gebruikt is de winnaar van het knikkerspel. Door de vele obstakels die op het knikkerbord staan kan de knikker heel vreemd rollen en blijft het tot de laatste bal spannend wie het knikkerspel wint.

Knikkerspel huren

Het knikkerspel huren is leuk voor jong en oud. Iedereen heeft kans om het spel te winnen. Bij veel van de oud-Hollandse spellen maakt de leeftijd niet veel uit. Dat maakt het extra leuk om deze spellen te spelen met het hele gezin, de klas, de familie of sportvereniging. Daag elkaar uit tot een potje kegels slingeren of blaas je tegenstanders omver bij een spelletje balletjes blazen. Met de oud-Hollandse spellen van Withagen beleven jong en oud gegarandeerd een erg leuke tijd!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

62

Breedte in cm

31

Hoogte in cm

5

Afmeting transport L x B x H

zelfde 62 cm

Transport Gewicht

1,75 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
GatenbiljartDopjes trekbiljart