Coen und Sander Fest

Met de Coen en Sander Express naar das Coen und Sander Fest 2019!

15 Februari is het tijd voor het Coen und Sander fest! Dit geweldige feest van Radio 538 mag je niet missen! Maar je bent niet de enige die wil gaan en het feest is volledig uitverkocht. Wat moet je doen om toch naar het feest te kunnen? Je volgt Withagen-attractieverhuur! Met de speciale Coen en Sander Express rijden wij naar het Coen und Sander fest. Als jij verkleed naar ons toe komt en een plaatsje op de trein kunt bemachtigen kun jij toch nog naar dit geweldige feest.

En het leuke is, je kunt de reis van deze trein volgen op ons liveblog. Zo kun je niet alleen makkelijk proberen mee te rijden, je kunt ook vanaf thuis alvast genieten van deze sprookjesachtige rit! De trein is makkelijk herkenbaar door de speciale tekeningen over de wagons en de luide muziek van 538. Vanaf 6.30 uur houden we jou hier op de hoogte van de sprookjesrit. Luisteren naar 538 kan ook online!

Tot op het Coen und Sander Fest – Lang und Glücklich!

Liveblog:

22:00 uur: Voor  ons zit de dag er op. Weer vele feestganger vervoerd. Prachtig weer wat wil je nog meer. Wij zeggen bedankt radio 538 en heel veel plezier op das Coen und Sander Fest 2019. Laat het feest losbarsten en leef nog lang und glücklich!

17:32 uur We hebben er weer zin in.De gezelligheid is al volop aanwezig.

17:00 uur: We zijn weer bezig mensen te vervoeren naar het Coen und Sander Fest. Wat leuk om iedereen te zien in vrolijke sprookjesoutfit. Het belooft een erg leuk feestje te worden. Als je ons volgt op Facebook kun je zelfs nog kaarten bemachtigen voor dit uitverkochte superfeest. En uiteraard posten we daar ook nog wat leuke foto’s om je weekend op te leuken!

16:00 uur: Vanaf 17:00u brengen we de bezoekers naar das Coen & Sander Fest. Opstappen kan op Utrecht Centraal. Al honger om 17.00? Scoor een echte Frank Furter in de Jaarbeurs!

11:30 uur: De Coen & Sander express hebben we geparkeerd. Wij gaan nu even een pauze houden om vanavond nogmaals alles te geven en groot succes van het 538-feest te maken!

8.20 uur: Over de weg, iedereen kijkt vol bewondering naar deze bijzondere trein. We staan nog bij Hollands Rading en delen er kaarten uit voor het Coen und Sander Fest. Rij je mee?

Coen und Sander Fest

8.05 uur: De laatste kans om toch nog binnen te komen bij het Coen und Sander fest is door een plaatsje te bemachtigen op de Coen & Sander Express met conducteur Jelmer! Haast je naar Hollands Rading en stap in, wij brengen je met het leukste vervoermiddel in stijl naar je bestemming!

7.40 uur: De Coen & Sander Express is weer op weg. Volgende halte: Hollands Rading!

7.30 uur: Het wordt langzaamaan licht buiten, de trein staat nog buiten. Als je snel bent kun je nog mee, we gaan bijna naar de volgende halte!

7.20 uur: Op het station voorzien wij je graag van informatie over Das Coen und Sander Fest! Loop naar de NS balie en je vindt er wel een heel gezellige medewerker!

Coen und Sander Express

7.05 uur: De trein is aangekomen op Hilversum station. Als je verkleed naar ons toe komt brengen wij je gratis naar het Coen und Sander fest! We wachten een kwartier op je!

6.50 uur: Jelmer is ingestapt in de Coen und Sander Express, Op naar Hilversum station!

6.35 uur: Nog een beetje wennen maar Jelmer is al aangekleed als conducteur. Eens zien hoe hij het gaat doen!

5.00 uur: Het is buiten nog donker, maar gelukkig is de Coen & Sander Express goed verlicht. Je ziet ons van veraf rijden!

4.30 uur: Een hele goedemorgen! Wij zijn er helemaal klaar voor op deze vroege vrijdagmorgen 15 februari. De Coen & Sander Express maakt zich klaar voor vertrek. We gaan zo Jelmer ophalen.