Withagen de professionele verhuurder van attracties!

Onze aanpak

Een succesvol evenement van a tot z

Withagen Attractieverhuur wil jou als klant de beste ervaring bezorgen. Dit doen wij door niet alleen jou te voorzien van de beste producten maar ook door mee te denken over jouw evenement. Wij maken duidelijke afspraken en zorgen altijd dat wij ruim op tijd aanwezig zijn voor het opbouwen van attracties. Niet alleen in de aanloop naar een feest of evenement staan we voor je klaar, ook na afloop zorgen wij dat jij en je bezoekers kunnen terugkijken op een geslaagde samenwerking!

Attracties huren zonder zorgen

Huren bij Withagen Attractieverhuur is huren zonder zorgen. Wie een familie-, buurt-, camping,- of personeelsfeest geeft vindt bij ons de leukste attracties en springkussens, die uiteraard allemaal aan alle veiligheidseisen voldoen. En elk product wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen. Maar Withagen Attractieverhuur doet meer! Wij geven advies bij het organiseren van evenementen zoals een open dag of braderie en helpen bij het aanvragen van vergunningen als die nodig zijn. Wie een zorgeloze dag vol plezier wil beleven kan ook kiezen voor begeleiding van Withagen Attractieverhuur tijdens het feest of evenement.

Professionele entertainers

Naast attractieverhuur is Withagen Attractieverhuur ook de partner voor entertainment op maat. Entertainers laten rondlopen op een evenement, een leuke show of voorstelling geven aan je bezoekers? Bij ons vind je voor elk thema het juiste vermaak. Jong en oud worden door onze professionele entertainers meegenomen in de juiste sfeer en zullen met een goed gevoel huiswaarts gaan.