DJ Dave

DJ Dave

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: DJ DAVE Categorie:

DJ Dave maakt van een feest een FEEST!

Al vele jaren brengt DJ Dave gezelligheid op allerlei feesten. Sinds het jaar 2000 is hij professioneel met zijn Roadshow. Hij draait in vele plaatsen tussen Dronten & Dishoek. Met zijn enthousiasme en schat aan ervaring kan deze DJ elk feest tot een succes maken! Bent U op zoek naar een allround DJ, die pas tevreden is wanneer de hele zaal danst en/of lacht? Dan boek je bij Withagen-attractieverhuur met DJ Dave de juiste act!

Geschikt voor elk evenement

Met een zeer uitgebreide platencollectie (van Strauss tot house) en een vlotte, tevens gezellige babbel, laat DJ Dave jong & oud van de beste muziek genieten. Dit uiteraard altijd op het door jou gewenste geluidsvolume! Bruiloften, partijen, verjaardagen, disco-party’s, schoolfeesten, schuurfuiven, thema-avonden, kermis, carnaval en zelfs enkele bekende festivals (zoals de Zwarte Cross) zijn evenementen waar DJ Dave alle aanwezigen vermaakt. Niets gaat deze vrolijke drive-inshow uit de weg!

Wat zit er bij de show van DJ Dave inbegrepen?

Standaard is deze roadshow uitgerust met een prima geluidsinstallatie en een kleine lichtset. Er is een breed scala apparatuur voorhanden waarmee ieder feest, naar jouw wens, tot in de puntjes verzorgd kan worden. Van spiegelbol tot movingheads of een geluidsinstallatie die geschikt is voor feesten tot 2000 personen; alles behoort tot de mogelijkheden.