Opvouwbare valmatten per stuk

Opvouwbare valmatten per stuk

Excl. BTW al vanaf 5,00

Artikelnummer: DI-2019.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De opvouwbare valmatten zorgen voor veiligheid.

Deze opvouwbare valmatten zorgen voor veiligheid bij het gebruik van springkussens. Deze opvouwbare valmatten zijn er speciaal voor als een kind van een kussen stapt en omvalt om de valt te breken. De opvouwbare valmatten zijn natuurlijk ook ideal om je schoenen aan en uit te trekken.

Makkelijk om mee te nemen!

Het is altijd fijn om te weten dat hetgene wat je gehuurd heb ook in je auto past. Dat is geen probleem voor deze opvouwbare valmatten, want ze zijn lekker klein en compact. Het voordeel is dat als je ze uitvouwd ze lekker groot zijn om neer te leggen. De opvouwbare valmatten zijn ook nog eens zo licht als een veertje, dus voor niemand een probleem om te vervoeren.

Wanneer te gebruiken?

Niets is er zo vervelend dat als je op de stenen staat met een springkussen en je moet dan je schoenen uitdoen en dat je dan vieze voeten heb. Dan is het fijn als je deze opvouwbare valmatten kan gebruiken. Wij adviseren ook in verband met veiligheid bij het gebruik van springkussens op stenen ze er bij te leggen. Het is ook fijner als iemand mis stapt of valt dat je lekker zacht valt. Voor nog meer veiligheid kunt u ook onze contra gewichten huren.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rubberen mat 10 meter